hartig gebak

Geitenkaastaartjes met perenchutney

Ingrediënten
  • 4 plakjes roomboter bladerdeeg
  • 200 gram geitenkaas met korst (rolletje Lidl of AH)
  • Tijm
  • 1 zakje gemengde sla
  • Perenchutney (zie recept onder diversen)
  • Dressing van olie, azijn en mosterd
 
Bereiding

Bladerdeeg ontdooien en in driehoeken snijden. Op het midden van ieder plakje een flinke lepel chutney scheppen.
Snijd de geitenkaas in dunne plakken en verdeel ze over het bladerdeeg.
Strooi er wat tijm over.
Oven verhitten tot 200 graden (hetelucht) of 180 graden conventioneel.
20 minuten bakken tot het gebak een mooie bruine kleur heeft en een krokante bodem.
Serveren met wat aangemaakte sla en een lepel perenchutney. 
print recept nr. 83   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Bron: BBC Good Food april 2008