salades

Aardbeien en geitenkaas salade

Ingrediënten
  • 200 gram rucola of bladsla
  • 250 gram aardbeien
  • 2 avocado’s
  • 1 kleine rode ui
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 100 gram Italiaanse ham
  • 1 eetlepel balsamico crème
  • Verse basilicum
  • Peper en zout
  • Olijfolie
 
Bereiding

Verdeel de rucola over een mooie schaal. Besprenkel met een klein beetje olijfolie en wat peper en zout.
Was de aardbeien, verwijder het kroontje en halveer ze. Verwijder de pit uit de avocado’s en snijd deze in plakjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Verdeel dit over de slablaadjes samen met de Italiaanse ham en de geitenkaas.
Drizzle wat balsamico crème over de salade met en garneer met verse basilicum.
 
print recept nr. 399   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Uitpaulineskeuken.nl