hoofdgerecht

Frittata met spinazie en geitenkaas

Ingrediënten
  • 6 eieren
  • 125 ml creme fraîche
  • 1 rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 300 verse spinazie
  • 100 gr geitenkaas
  • Peper en zout
 
Bereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden.
Hak de knoflook fijn en fruit deze aan in wat olijfolie. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en wok deze kort.
Breng de spinazie op smaak met peper en zout en laat de spinazie uitlekken in een vergiet.
Snij de rode ui in halve ringen.
Klop de eieren luchtig met creme fraîche en breng deze op smaak met peper en zout.
Neem een quichevorm en vet deze in. Verdeel de spinazie en rode ui over de bodem van de schaal.
Giet het eimengsel op de spinazie.
Breek de geitenkaas in brokjes en verdeel dit over het ei.
Zet de schaal ongeveer 20 minuten in de oven op 190 graden. 
print recept nr. 346   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

UitPaulineskeuken.nl