salades

Groene aspergesalade met walnoot tomaat en feta

Ingrediënten
  • 350 gram groene aspergetips
  • 180 gram rivolo tomaatjes
  • 50 gram feta kaas
  • 20 gram walnoten
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel balsamico azijn
  • peper en zout
 
Bereiding

Stoom de aspergetips gedurende 4 tot 5 minuten. Laat ze afkoelen. Fruit knoflook in een beetje olijfolie en giet dit over de asperges.
Halveer ondertussen de tomaatjes. Maal er zeezout over en voeg wat oregano en tijm toe plus een flinke scheut olijfolie.
Verdeel de asperges en tomaatjes over twee borden en brokkel de feta kaas erover en de fijngehakte walnoten en maak het af met een scheutje balsamico azijn of balsamico crema.
 
print recept nr. 232   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Dit is een bewerking van een recept van Voedzaamensnel.nl