dessert

Lemon pie

Ingrediënten
  • 150 gram fijngemalen volkorenbiscuits
  • 60 gram boter, gesmolten
  • 3/4 theelepel gemberpoeder
  • 1 blikje gecondenseerde, gezoete melk (397 gram)
  • 1 flesje citroensap (115 ml)
  • 2 pakjes Klop Klop
 
Bereiding

Vermeng de gemalen biscuits, gesmolten boter en gemberpoeder tot een stevig deeg. Bekleed hiermee een boterkoekvorm. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel. Laat de bodem opstijven in de koelkast. Maak ondertussen de vulling klaar. Klop met de mixer de gezoete melk, citroensap en Klop Klop door elkaar.

Vul de deegbodem met dit mengsel en laat de lemon pie gedurende een paar uur opstijven in de koelkast. 
print recept nr. 10   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan