Ingrediënten
- 1 of 2 blikjes sardientjes, zonder graat
-
Parmigiano Reggiano vlokken
-
IJsbergsla en/of gemengde slablaadjes
-
Citroenolijfolie
-
30 gram platte peterselie, blaadjes grof gehakt
-
2 eetlepels kappertjes, uitgelekt
-
Mini ciabatta, horizontaal doorgesneden
-
1 teentje knoflook, geperst
-
8 eetlepels caesar dressing (Cardini)
-
Grofgemalen zeezout
Bereiding
Bedek een platte schotel met de blaadjes sla. Druppel hier een klein beetje citroenolijfolie over.
Giet de sardientjes af. Pers een teentje knoflook uit en meng dit met een paar lepels olijfolie. Smeer de ciabatta helften hiermee in. Bak het knoflookbrood in de Airfryer op 180 graden mooi bruin in ongeveer 6 tot 8 minuten. Maal er een beetje grof zout over.
Verdeel de sardientjes, kappertjes, peterselie en kaas over de salade. Schenk er tot slot de caesar dressing over.
Geef er het knoflookbrood bij.