salades

Kipsalade van Chris Evert

Ingrediënten
  • 4 kipfilets, gepocheerd en in dunne reepjes gesneden
  • 1 blikje ananasschijven, in stukjes gesneden
  • 1 stengel bleekselderij, in smalle boogjes gesneden
  • 2 bosuien
  • 2 eetlepels ongezouten cashewnoten
  • Zout
  • 2 eetlepels chutney naar keuze
  • 2 eetlepels limoensap
  • 1/2 theelepel geraspte limoenschil
  • 1/2 theelepel kerriepoeder
  • 2 tot 3 eetlepels Yogonaise
  • Gemengde slablaadjes
 
Bereiding

 
print recept nr. 95   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Hoeveelheden voor 4 personen.
Chris Evert was een tennisspeelster in mijn jonge jaren en dit was een van haar favoriete gerechten.