hoofdgerecht

Warme couscous met zalm

Ingrediënten
  • 300 gram couscous
  • Kokend water
  • 415 gram rode zalm uit blik
  • 1/2 cup zongedroogde tomaten, in reepjes gesneden
  • 1/4 cup fijngehakte zwarte olijven
  • 1 eetlepel verse basilicum
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel limoensap
 
Bereiding

Zalm laten uitlekken en in stukjes verdelen.
Rest van de ingrediënten snijden en klaarzetten.
Couscous bereiden zoals aangegeven op de verpakking. Meestal gelijke hoeveelheden couscous en water.
Tot slot alleen nog even alles goed mengen.  
print recept nr. 94   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Hoeveelheid voor 4 personen. Recept heb ik tijdens ons sabbatical in Australie gevonden in een of ander kookboek dat ik had geleend in de bibliotheek. Vandaar de cup hoeveelheden.