Ingrediënten
- 1 schaaltje haricots verts
-
4 hard gekookte eieren
-
3 eetlepels semi gedroogde tomaten (AH Excellent)
-
1 blik artisjokharten
-
Slablaadjes naar keuze
-
2 rode uien, in ringen
-
2 blikjes tonijn op olie
-
Zwarte olijven
-
2 eetlepels mayonaise met yoghurt
Bereiding
Kook de haricots verts 4 minuten en spoel ze af met koud water.
Snijd de artisjokharten doormidden of in vieren.
Leg de blaadjes sla op een mooie schaal. Meng de haricots verts met de artisjokken, de rode uien en de tomaten. Verdeel dit over de sla.
Voeg de uitgelekte tonijn toe en de in parten gesneden, hard gekookte eieren.
Voor de liefhebbers wat zwarte olijven.
Meng de mayonaise met 2 eetlepels water, peper en zout. Verdeel de dressing over de salade. Lekker met vers gebakken ciabatta.