diversen

Cranberrycompote

Ingrediënten
  • 1 zak cranberries
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 125 gram suiker
  • 1 dl rode port
  • 3 tot 4 eetlepels witte wijnazijn
  • 1 dl water
  • 4 eetlepels sinaasappelmarmelade
  • 1 theelepel kaneel
  • mespunt chilipoeder, ketoembar en mosterdpoeder
 
Bereiding

Was de cranberries en doe ze in een pan met de rozijnen, suiker, azijn, rode port en water. Breng langzaam aan de kook. Voeg de specerijen toe. Laat al roerend ongeveer 10 minuten zachtjes koken.
Voeg dan de marmelade toe en kook nog ongeveer 5 minuten.
Lauw serveren of koud. 
print recept nr. 77   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Bron: dagblad Tubantia Janny van der Heijden