salades

Geroosterde paprika met tonijn en romige Dijon dressing

Ingrediënten
  • 1 flinke eetlepel (liefst zelfgemaakte) mayonaise
  • 4 eetlepels olijfolie
  • Halve eetlepel Dijon mosterd
  • 2 eetlepels Sherry azijn of witte wijnazijn
  • Zout en peper
  • gemengde groene sla
  • 1 potje witte bonen, afgespoeld en uitgelekt
  • geroosterde rode paprikas (pot of zelf roosteren)
  • 1 rode ui, gesnipperd (eventueel)
  • 1 blik tonijn
  • zwarte olijven zonder pit
 
Bereiding

Maak een dressing van de eerste vier ingredienten.Voeg zout en peper naar smaak toe. Meng de sla met een deel van de dressing.
Verdeel de rest van de ingredienten over de sla.
Garneer met de zwarte olijven en serveer de rest van de dressing apart.


 
print recept nr. 40   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Bron: Epicurious.com