Ingrediënten
- Gemengde slamelange
-
Rolletje geitenkaas, gesneden in dunne plakjes
-
1/2 biologische citroen
-
Stukje chorizo, in dobbelsteentjes gesneden
-
Pecannoten
-
1 peer (in dunne plakjes gesneden mét schil)
-
5 grote aardbeien, in kwarten
- Dressing:
-
2 eetlepels goede olijfolie (extra vergine)
-
1 eetlepel citroensap
-
snufje chiliflakes
-
Peper en zout
Bereiding
Bak als eerste de chorizo goed uit en rasp hier als laatste wat citroenrasp overheen.
Verdeel vervolgens de sla melange in een grote schaal en verdeel hier de aardbeien en peren plakjes overheen. Rooster de pecannoten licht in een droge koekenpan. Laat ze een beetje afkoelen.
Klop een dressing van olijfolie, citroensap & rasp, peper en zout en wat chiliflakes.
Sprenkel de dressing over de salade. Voeg als laatste de gebakken chorizo en de pecannoten toe en verdeel de geitenkaas over de salade.