hoofdgerecht

Eiwrap met gerookte zalm en limoenricotta

Ingrediënten
  • 6 eieren
  • 2 lepels verse dille fijngehakt + extra voor garnering
  • Peper en zout
  • 125 gram ricotta of cottage cheese
  • 150 gram gerookte zalm
  • Geraspte schil van 1 limoen
  • Sap van een halve limoen
  • 2 bosuitjes, in ringetjes
  • 1 avocado, in plakken
 
Bereiding

Klop 3 eieren (voor 1 wrap, herhaal voor de 2e) los met een beetje verse dille, peper en zout. Verhit een beetje olijfolie in een pan en giet het eimengsel in de pan. Bak aan beide kanten.
Meng ondertussen de ricotta of de cottage cheese met de limoenrasp en het sap.
Als de omelet klaar is vouw je deze 2x dubbel. Leg op een bord, samen met een paar plakken zalm en de plakken van een halve avocado. Strooi wat van de bosui en nog wat dille over het geheel. Schep er een flinke lepel van het ricottamengsel bij.
 
print recept nr. 316   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

ohmyfoodness.nl