Ingrediënten
- 185 gram pesto rosso (potje)
-
100 gram geraspte (jong) belegen kaas
-
flinterdun gesneden salami
-
1 courgette, in hele dunne plakjes
-
1 rode ui, in ringen
-
een handjevol cherrytomaten, gehalveerd
-
oregano
-
versgemalen peper
-
geraspte oude kaas (optioneel)
-
140 gram bloem
-
60 ml water
-
60 ml olijfolie
-
zout naar smaak
Bereiding
Maak van bloem, water, olijfolie en zout een soepel deeg. Het is plakkerig, maar je kunt het met wat extra bloem mooi uitrollen tot de gewenste dikte en vorm.
Smeer er een dunne laag rode pesto over, vervolgens een laagje geraspte kaas, salami, courgette en de uienringen. Verdeel er wat cherrytomaatjes over, oregano, versgemalen peper en eventueel wat geraspte oude kaas.
Bak in een voorverwarmde oven (hetelucht) op 160 graden gedurende ongeveer 40 minuten. Let op dat het baksel niet te donker wordt!