salades

Kip met meloen

Ingrediënten
  • gemengde sla
  • 2 tomaten, in partjes
  • 4 plakjes ontbijtspek, gebakken en verkruimeld
  • 2 hard gekookte eieren, in partjes of plakjes
  • gekookte of gebakken kipfilet, hoeveelheid naar wens
  • 1 meloen, in parten of blokjes
  • Dressing:
  • 1/2 bekertje magere yoghurt
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel tomatenketchup
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel suiker
  • paprikapoeder
  • peper
 
Bereiding

Kipfilet kruiden en ruim van tevoren mooi bruin en goed gaar bakken. Laten afkoelen en in plakjes snijden. Eventueel kan ook gesneden, gekookte kipfilet of gebraden fricandeau worden gebruikt. Met de andere ingrediënten een fraai ogend bordje maken.
Serveren met vers gebakken brood. 
print recept nr. 29   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan