hoofdgerecht

Pasta met witlof en gerookte zalm

Ingrediënten
  • 200 gram pasta
  • 400 gram witlof
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 scheut droge witte wijn
  • 1 deciliter room
  • 200 gram gerookte zalm
  • zout en peper
  • verse dille
  • 2 eetlepels olie
 
Bereiding

Maak het witlof schoon en snijd deze in de lengte doormidden en nogmaals middendoor.
Kook de pasta beetgaar laat deze uitlekken.
Verhit de olie in een wok of koekenpan en roerbak het witlof 3-4 minuten.
Neem het witlof uit de pan.
Voeg de mosterd, wijn en room toe en laat de saus iets inkoken.
Voeg de in stukjes gesneden zalm en het witlof toe. Laat even goed doorwarmen.
Meng de uitgelekte pasta met het witlof met zalmsaus. Garneer met wat verse dille.

 
print recept nr. 276   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Recept gevonden op verseoogst.nl