voorgerecht

Gevulde portobello met blauwe kaas en cranberrycompote

Ingrediënten
  • 4 portobello’s
  • 100 gram blauwe kaas, bijvoorbeeld danish blue
  • 4 eetlepels cranberrycompote (uit een potje of zelfgemaakt)
  • olijfolie
  • peper en zout
  • verse tijm ter garnering
 
Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Veeg de portobello’s schoon en leg ze omgekeerd op de bakplaat.
Verkruimel de blauwe kaas en verdeel die over de portobello’s. Breng op smaak met peper en zout en drizzle er wat olijfolie overheen.
Bak de portobello’s 10-15 minuten in de oven totdat de portobello zacht is.
Verdeel voor het serveren de cranberrycompote over de portobello’s en garneer de voorgerechtjes met wat verse tijmblaadjes.
 
print recept nr. 275   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan