zoet gebak

Korstschelpen met Mon Chou vulling

Ingrediënten
  • 10 korstschelpen *)
  • 2 pakjes Mon Chou
  • 50g. suiker
  • 2 eetlepels citroenrasp
  • 2 eetlepels citroensap
  • 0.375 liter slagroom
  • 2 eetlepels aardbeienjam
  • verse aardbeien of Jonker Fris vlaaivulling
 
Bereiding

Prak de Mon Chou fijn met suiker, citroensap en citroenrasp. Roer de slagroom erdoor tot een glad mengsel. Klop met de mixer het slagroom-Mon Chou-mensel stijf. Bestrijk de korstschelpen met de aardbeienjam. Schep het Mon Chou-mengsel in de korstschelpen en strijk het glad. Leg op de vulling een paar verse aardbeien of een schepje vlaaivulling 
print recept nr. 27   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

*) Het lijkt er sterk op dat de korstschelpen niet meer zo groot zijn als een aantal jaren geleden. Met bovenstaande hoeveelheden kun je wel 12 tot 16 schelpen vullen.