Ingrediënten
- 160 g groene puy-linzen
-
175 g sperziebonen
-
150 g rode druiven
-
125 g cherrytomaten
-
100 g gemengde sla
-
80 g gorgonzola
-
handje walnoten
- Dressing:
-
2 el citroensap
-
1 el walnootolie
-
1 el goede olijfolie
-
zout & peper
Bereiding
Kook de puy-linzen zachtjes gaar in 30 minuten. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Voeg deze in de laatste 5 minuten kooktijd toe aan de pan met linzen. Giet alles dan af, spoel in een vergiet met koud water en laat goed uitlekken.
Was intussen de druiven en cherrytomaatjes en halveer deze. Laat sommige druiven heel voor een speels effect.
Meng de ingrediƫnten voor de dressing door elkaar in een grote kom. Voeg dan de linzen, sperziebonen en de sla toe en schep alles goed om.