salades

Rijstsalade met granaatappelpitjes

Ingrediënten
  • 250 gram zilvervliesrijst
  • 200 gram geitenkaas
  • 1 courgette, in blokjes
  • 100 gram granaatappelpitjes
  • Paar handjes rucola
  • 1 avocado, in blokjes
  • Sap van 1 limoen
  • Zout en peper
  • Olijfolie
 
Bereiding

Kook de rijst zoals de verpakking aangeeft. Laten afkoelen.
Blokjes courgette bakken in scheutje olijfolie tot ze nog net niet gaar zijn. Zout en peper toevoegen. Laten afkoelen.
Avocadoblokjes mengen met limoensap.
Neem een mooie platte schotel en verdeel de rijst hierop de rijst.
Vervolgens de rucola, courgette, avocado en geitenkaas en eventueel wat olijfolie, zout en peper.
Als finishing touch de granaatappelpitjes.

 
print recept nr. 208   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan