salades

Veldsla frambozen avocado gerookte kip en geitenkaas

Ingrediënten
  • 1 zakje veldsla
  • paar plakjes zachte geitenkaas
  • krokant gebakken stukjes rookspek
  • handjevol frambozen
  • 1 avocado in plakjes gesneden
  • 3 stengels lente-ui in ringen gesneden
  • 3 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 1 eetlepel balsamico azijn
  • versgemalen peper en zeezout
  • pijnboompitten of cashewnoten, geroosterd
 
Bereiding

Verdeel de veldsla over een mooie schaal en verdeel hierover de spekjes, frambozen, avocado, lente-ui en geitenkaas. Meng ondertussen de olijfolie en het balsamico azijn tot een dressing. Voeg naar eigen smaak peper en zout toe. Verdeel de dressing over de salade en top de salade met pijnboompitten of cashewnoten.
 
print recept nr. 204   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan