hartig gebak

Stoombroodjes baopao

Ingrediënten
  • 1 pak witbroodmix
  • 400 gram gehakt
  • 2 uien
  • 2 theelepels knoflook
  • 2 theelepels sambal
  • 2 theelepels suiker
  • ketjap
  • nootmuskaat
 
Bereiding

Maak broodmix zoals aangegeven op de verpakking. Half uur laten rijzen. Bak het gehakt met de gesnipperde ui, knoflook, sambal, suiker, nootmuskaat en ketjap.
Verdeel het deeg in 14 tot 16 porties. Neem een schoteltje, leg er een bolletje deeg op en maak het plat.
Doe er een schepje gehakt op en vouw het deeg dicht tot het een bolletje wordt.
Laat de bolletjes nog even rijzen.
Stoom ze in de stoompan tot ze gaar zijn, ongeveer 15 minuten. 
print recept nr. 19   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan