zoet gebak

Cranberrycake

Ingrediënten
  • 3 eieren
  • 2 cups suiker
  • Vanillesuiker of vanille extract
  • 175 gram boter
  • 2 cups bloem
  • 12 oz. (1 zak) verse cranberries
 
Bereiding

Verwarm de oven op 175 graden.
Mix de eieren met suiker en vanille. Klop er vervolgens de zachte boter door.
Meng er dan voorzichtig de gezeefde bloem door en tot slot de verse cranberries
Doe het beslag in een ingevette springvorm en bak de cake gedurende 45 minuten.
 
print recept nr. 180   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Na 45 minuten is de cake nog niet gaar. 10 minuten extra gegeven.
Nog niet gaar en nog licht van kleur.
Vorm afgedekt met aluminiumfolie en nog 15 minuten op 180 graden.
Ziet er prachtig uit en smaakt voortreffelijk!
Recept van Amanda