Ingrediënten
- 400 gram wokgarnalen
-
200 gram tagliatelle
-
50 gram boter
-
2 eetlepels olijfolie
-
3 tenen knoflook (in plakjes)
-
1 eetlepel geraspte citroenschil (alleen het geel, niet het wit, dat is bitter)
-
1 eetlepel citroensap
-
gedroogde rode pepervlokken, naar smaak
-
1 bosje platte peterselie, fijngesneden
-
zout en peper
Bereiding
Breng een pan met ruim water aan de kook en kook daarin de pasta al dente volgens de verpakking.
Laat boter en olijfolie op middelhoog vuur smelten. Is het gesmolten, voeg dan de knoflook, rode pepervlokken en citroenrasp erbij voor twee minuten.
Dan de garnalen erbij. Even drie minuten gaar laten worden en vervolgens het citroensap erbij doen. Goed peperen en zouten.
Giet de pasta af en voeg die bij de garnalen in de pan. Even flink omscheppen met de fijngesneden peterselie.