hartig gebak

Quiche zonder korst uit Bergerac

Ingrediënten
  • 2 lenteuitjes, in smalle ringetjes
  • 250 ml melk
  • 250 ml slagroom
  • 4 eieren
  • 125 gram bloem
  • 200 gram geraspte geitenkaas
  • Zout en peper
  • Nootmuskaat
 
Bereiding

Verwarm de oven tot 175 graden.
Klop de melk, slagroom en de eieren tot een gladde crème. Voeg beetje bij beetje al kloppend de bloem toe. Klop tot alle klontjes zijn verdwenen.
Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Voeg de lenteui en de geitenkaas toe.
Bak de quiche in het midden van de oven in ongeveer 40 minuten gaar.
Serveer warm of koud. 
print recept nr. 124   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Recept uit TC Tubantia