salades

Aussie deli pastasalade

Ingrediënten
  • 300 gram pasta (volkoren)
  • 2 eetlepels (citroen)olijfolie
  • 150 gram hamreepjes (of kip of kalkoen)
  • 250 gram halfgedroogde tomaten *)
  • 2 rode paprikas, geroosterd en in reepjes gesneden **)
  • 150 gram fetakaas in blokjes
  • 1 blik artisjokharten, uitgelekt en in vieren gesneden
  • verse basilicumblaadjes
 
Bereiding

Kook de pasta al dente, laat ze uitlekken en afkoelen.
Meng de olijfolie door de pasta en voeg vervolgens de rest van de ingrediënten toe.
 
print recept nr. 115   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Recept van Taste.com.au. Voldoende voor 4 personen.
*) Tomaatjes heb ik zelf gedroogd. Halveren, met snijvlak naar boven in een ovenschaaltje leggen, niet te zuinig olijfolie erover sprenkelen en zout. Oven op 140 graden en ongeveer 1 uur bakken.
**) Ik heb rode puntpaprika gebruikt. Grove repen snijden en bakken in olijfolie, beetje zout toevoegen.