hoofdgerecht

Mahi Mahi met tomaat en feta

Ingrediënten
  • 4 moten mahi mahi (goudmakreel of dorade)
  • Per moot vis 2 plakken tomaat
  • Zout en peper
  • Olijfolie-oregano dressing (Calvé)
  • Feta
  • Zwarte olijven in plakjes
 
Bereiding

Verwarm de oven op 175 graden.
Vet een ovenschaal in en leg hierin de moten vis. Verdeel de plakken tomaat over de vis en schenk er voorzichtig een beetje dressing over. Maal er zout en peper over.
Zet de schaal onafgedekt ongeveer 20 minuten in de oven.
Snijd een paar dunne repen feta en leg die op de vis met plakjes zwarte olijf.
Zet de schaal nog een minuut of 8 terug in de oven.
 
print recept nr. 110   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Recept gevonden bij food.com