hoofdgerecht

Gevulde kalkoenhaas

Ingrediënten
  • 1 kalkoenhaas
  • 50 gram zachte geitenkaas
  • 1 eetlepel cream cheese Philadelphia naturel
  • Zout en vers gemalen peper
  • Een halve eetlepel olijfolie
  • Dragon
  • Plakken rauwe ham
 
Bereiding

Snijd de kalkoenhaas in tot er een soort zakje ontstaat.
Prak de kazen, olijfolie, zout en peper en dragon tot een smeerbaar geheel.
Vul hiermee de kalkoenhaas. Dichtklappen en in rauwe ham wikkelen.
Met keukentouw dichtknopen.
Rondom bruin bakken in olijfolie en/of boter. Vuur indraaien en met deksel half op de pan in ongeveer 30 minuten (afhankelijk van de grootte en dikte) gaar laten worden.
 
print recept nr. 107   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan

Commentaar

Bron: www.culinair-atelier.skynetblogs.be