hoofdgerecht

Warme courgette salade

Ingrediënten
  • 2 tot 3 courgettes
  • Olijfolie
  • 125 gram zachte geitenkaas
  • 2 eetlepels gele rozijnen, geweld in heet water
  • 1 teen knoflook
  • 2 eetlepels paneermeel
  • Verse basilicum
  • 250 gram cherry tomaatjes
  • 100 gram gedroogde rauwe ham
  • 125 gram bocconcini of 1 bol mozzarella
 
Bereiding

Courgettes wassen, in plakken snijden en in olijfolie licht roerbakken. Een teentje knoflook en de rozijnen toevoegen. Verwarm de oven op 200 graden.
Schep de groenten over in een ovenschaal en strooi er het paneermeel over.
Verdeel de tomaatjes, de beide kazen en verse basilicum over de groenten. Leg er een paar plakken rauwe ham op en zet de schaal een minuut of 20 in de oven tot de kaas licht gesmolten is en de ham krokant gebakken.
Lekker met ciabatta. 
print recept nr. 101   © Gerda van Amerongen     

Klik links of rechts op de afbeelding om naar het vorige of volgende recept te gaan