Ingrediënten
- 250 gram kleine tomaten (cherry of snack)
-
125 gram feta
-
2 teentjes knoflook, fijngesneden
-
Olijfolie
-
Zout en peper
-
Chilivlokken
-
Tijm
-
130 gram volkoren pasta
-
Verse basilicum
Bereiding
Verdeel de tomaatjes en de knoflook over de ovenschaal. Leg de plak fetakaas in het midden. Schenk er een flinke scheut olijfolie over. Niet te zuinig! Maal er wat zout en peper over.
Op de feta eventueel wat chilivlokken en een beetje tijm. Zet de schotel in de oven op 200 graden (hetelucht 180 graden) gedurende 25 tot 30 minuten.
Kook de pasta beetgaar en giet ze af. Bewaar eventueel een beetje kookvocht.
Schep de feta met de tomaatjes flink door elkaar en roer de pasta erdoor.
Scheur tot slot wat verse basilicum blaadjes over de pasta.
Hoe simpel kan het zijn!