salades

Rucolasalade met haring avocado en pecannoten

Ingrediënten
  • 6 zoute haringen, in stukjes gesneden
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel honing
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 theelepels dille
  • 2 avocado‘s, in partjes gesneden
  • 150 gram rucolamelange
  • handjevol cherrytomaatjes
  • 1 rode ui, in halve ringen gesneden
  • 75 gram pecannoten, licht geroosterd
 
Bereiding

Verdeel de rucola over een platte schotel. Voeg vervolgens de tomaatjes, uiringen, avocado en haring toe.
Maak een dressing van mayonaise, citroensap, mosterd, honing, dille, zout en peper.
Schenk de dressing over de salade en verdeel de pecannoten er over.
 
recept nr. 285  © Gerda van Amerongen